Må oppleves i Norge

Norge er et populært reisemål for turister, og det er slett ikke uten grunn. Landet vårt har vakker og vill natur, gammel historie og spennende kultur som bør oppleves, både av turister fra verden rundt og fra norske turister. Her er de viktigste tingene man må oppleve i Norge – minst én gang i løpet av livet.

Fjordene i Norge er helt unike i verden. Geirangerfjorden står på Unescos verdensarvliste, og en fergetur langs fjorden er virkelig noe man bør oppleve. Bratte fjellskrenter med små gårder som klamrer seg til fjellet og grønn natur er syn som man ikke må gå glipp av. Når man først befinner seg på vestkysten, bør man også besøke Preikestolen utenfor Stavanger og Bryggen i Bergen. Og hva med å kjøre en liten avstikker for å se på en av stavkirkene som befinner seg på en rekke steder i Sør-Norge?

Man må også oppleve Nord-Norge på et eller annet tidspunkt i livet. Der ligger det opplevelsene i kø. Man kan besøke Lofoten og se de flotte, høye fjellene, de små øyene og de falleferdige fiskeværene. Er man riktig heldig kan man også se nordlys som danser over himmelen. Man kan også bli med på en tur med hundeslede og se det spennende dyrelivet vi har i nord.